Jeg er fysioterapeut og osteopat og jeg elsker mit arbejde meget højt. Jeg tror på, at blandingen af begge fag er et fantastisk redskab til at identificere og behandle mange dysfunktioner. Jeg tror på, at for at komme en gene til livs skal man kende årsagen. Derfor lægger jeg stor vægt på en grundig undersøgelse og på at behandle årsager og ikke kun symptomer. Hvis du vil vide mere om mig som behandler og som person kan du læse den lille historie, der følger nedenfor og ellers ses vi på klinikken.

Jeg er født, opvokset og har boet 21 år i Argentina. Mine bedsteforældre på både min fars og min mors side var danskere. De emigrerede til Argentina i starten af 1900-tallet og derfra har jeg mit gammeldags ”danske” navn. I starten af 2002 flyttede jeg til Danmark med det primære mål at dygtiggøre mig i badminton. I Argentina levede jeg af at spille badminton, men i Danmark, kort efter min ankomst, blev jeg nødt til at indstille min træning og dermed sportsdrømmen bl.a. pga. to store skader. Der tog mit liv en drejning, som fik mig til at følge min næste drøm som var at blive fysioterapeut.

Inspirationen til at hjælpe andre mennesker har jeg fået bl.a. af at passe min storebror som døde i 2007 af Lupus, efter et meget langt sygdomsforløb. Hans død virkede meget frustrerende på mig og jeg kunne ikke forstå at lægerne ikke kunne give ham en bedre behandling. Det var her at min søgen efter at kunne hjælpe andre mennesker med deres smerter og dysfunktioner startede. Jeg tænkte at det måtte kunne gøres bedre.

I 2009 blev jeg færdiguddannet fysioterapeut fra University College Sjælland i Næstved.

Allerede under uddannelsen oplevede jeg, at faget desværre har mange ”huller”. Eksempelvis synes jeg ikke at fysioterapien ser på hele mennesket når patienten skal undersøges og derefter behandles. Derfor ender det oftest i, at fysioterapien behandler symptomerne men ikke årsagen til problemet. Heldigvis mødte jeg på studiet en meget inspirerende anatomiunderviser, som også var osteopatistuderende, og som åbnede mine øjne for osteopatiens yderst fyldestgørende form for undersøgelse og behandling. Derfor startede jeg samme år jeg blev færdig som fysioterapeut, med at læse den 5-årige osteopatiuddannelse fra International Academy of Osteopathy i København.

Jeg har i arbejdet side om side med osteopater fra både den engelske og den belgisk/hollandske skole på en større klinik for fysioterapi og osteopati i Næstved. Jeg har tilegnet mig nogle gode behandlingsmetoder, og sorteret dem fra, som ikke er gode nok. Dette har præget mig som behandler og har udviklet mig til en stærk og fyldestgørende fysioterapeut og osteopat. Arbejdet på en større klinik har været fantastisk til at starte med, men desværre er de store behandlingssteder ofte nødt til at have faste rammer for at holde styr på tingene. Dette er både en styrke og en svaghed. Min oplevelse har været, at behandlingen bliver for stiv, upersonlig og samlebåndsagtig. På den måde er det svært at arbejde med mennesket som en helhed. Siden 2013 har jeg været en fast del af teamet hos Life is Motion.

Ud over min uddannelse som fysioterapeut og osteopat har jeg kurser inden for: akupunktur, mindfullness, personlig træner, ernæring i forbindelse med sport, visceral manipulation mm.