Osteopatisk behandling der virker.

Her kan du læse nogle historier om hvilken effekt andre patienter har haft af behandlingen i klinikken.

“Mindre end en uge før jeg skulle til DM i svømning for juniorer, fik jeg smerter i min højre underarm. Min mor tog kontakt til Martin hos Life is Motion, da hun tidligere på året selv havde været i behandling, som havde hjulpet hende.
Jeg fik en tid tirsdag aften, Martin var meget omhyggelig, spurgte ind til mange ting og vaner, som alle sammen påvirker måden man bruger kroppen på. Efter ca en time, godt gennemarbejdet, stoppede behandlingen. Martin forklarede, at jeg stadig ville kunne mærke smerte i armen, og jeg skulle tage den lidt med ro de kommende dage. Da vi stod klar til DM torsdag, havde jeg ingen form for smerte i armen.”
Alexander

“Vi har haft så mange problemer med vores lille dreng på nu 7 mdr. som var motorisk bagud grundet skævhed i nakke og bækken og havde samtidig store problemer med forstoppelse. Efter første behandling hos Hugo kunne han både trille og proppe sine tæer i munden og ikke mindst kom maven i orden. Inden sidste behandling kunne han møve sig lidt bagud og dreje om sin egen akse, og efter behandlingen han fik for 2 dage siden kan han nærmest kravle. Hugo er en mirakelmager, super behagelig og er SÅ god til børn, han tager det i deres tempo, så de små ikke bliver ked af det. De varmeste anbefalinger herfra”
Louise

“Jeg er selv fysioterapeut og er endog meget kræsen med hvem der får lov til at behandle mig. Fra første øjeblik Nikolaj lægger sine kyndige hænder på én, ved man at der er totalt styr på tingene. Hans skarpe anatomiske kunnen og hans intuitive natur gør at han HVER gang rammer plet. Det er en sjældenhed at støde på et sådant talent og på trods af at jeg nu ikke længere er bosiddende i Danmark er og bliver Nikolaj altid min go-to guy hvis kroppen værker”
Theo

“Jeg kan varmt anbefale Nikolaj, han er en super osteopat, der altid tager sig tid til patienterne og lytter til hvad patienterne har at sige.. Jeg har kommet hos Nikolaj igennem flere år og vil til hver en tid komme hos ham hvis der skulle opstå flere problemer.”
Lonni

“Jeg kom til Nikolaj med en tudse gammel håndboldskade som har givet mig konstante smerter i 20 år. Jeg har forsøgt et utal af behandlingsmetoder både i det etablerede system og alle tænkelige alternative metoder uden at jeg kunne konstatere længerevarende perioder uden smerter. Det kan jeg nu ! Nikolaj er uden diskussion den mest kompetente behandler jeg nogensinde har været i kløerne på !! Hans evne til at se hele kroppens system i en helhed er fascinerende og hans dedikerede tilgang til at finde en løsning er inspirerende. Det krydret med hans fantastiske personlighed gør mit månedlige “omsorgsbesøg” til et højdepunkt!”
Anja

Hugo har varme hænder og et stort hjerte, – og omvendt.
Når jeg lægger mig på briksen hos Hugo har jeg fuld tillid til hans faglige formåen. Han er som en perfektionistisk håndværker på arbejde, og det han gør har altid en positiv effekt.
Hans oprigtige ønske om at ville hjælpe andre mennesker skinner meget tydeligt igennem. Han kan både være stærk og tage fat og han kan være nænsom og mærke ind. Når jeg går ud af døren efter en konsultation hos Hugo, føler jeg mig altid som en bedre udgave af mig selv.”
Camilla

“Jeg har i mange år lidt af kroniske smerter pga. slidgigt. Jeg har i lige så mange år været hos et hav af forskellige behandlere, som aldrig kunne gøre en forskel. Ligeledes havde jeg døjet med et kronisk hold i nakken efter en piskesmældsskade.
Først da jeg begyndte i behandling hos Nikolaj forsvandt mit hold i nakken, mine gigtsmerter blev lindret og selvom jeg aldrig kan blive helt smertefri er den smertelindring guld værd.
Nikolaj er den dygtigste behandler jeg nogensinde har mødt. Han lover ikke mirakler, men udfører dem alligevel.
Kan varmt anbefale Nikolajs behandlinger.”
Marianne