Priser og betaling

1. konsultation pris: Kr. 950,- (1 time) Efterfølgende behandlinger: kr. 700,- (40 min) Ved behandling af babyer og børn op til 5 år betales prisen for en efterfølgende behandling - varighed 40 min. Der modtages betaling med Mobile Pay eller kontanter i klinikken, og vi beder dig så vidt muligt betale for behandlingen med det samme - det er lettest for alle parter. Vi glæder os til at se dig. Obs - sygeforsikring Danmark giver tilskud til osteopati på 175,- for første behandling og 125,. kr. for efterfølgende behandlinger.

Afbud

For sent afbud: kr. 350,-

Vi har som regel en lang liste med folk, som gerne vil have en afbudstid - derfor skal vi have et evt. afbud af din tid senest dagen før inden kl. 12.00

Forsikring og tilskud

Der gives ikke tilskud fra den offentlige sygesikring.
Hvis du er medlem af sygeforsikringen “Danmark”, kan du få et tilskud på 175,- kr. for førstegangs behandlinger og 125, kr. for alm. behandlinger. Det gælder uanset hvilken gruppe du er medlem af. Du behøver ikke en henvisning fra lægen for at få tilskuddet.

Undersøg evt. om du har en sundhedsforsikring, som dækker enten osteopati eller fysioterapi hos en behandler uden overenskomst med den offentlige sygesikring, da vi ikke har fysioterapi ydernummer.

Betaling via forsikring:
Skal du have betalt dine behandlinger af forsikringen, skal vi bruge din betalingsgaranti fra forsikringen, så der kan komme de rigtige oplysninger på regningen. Du kan sende den på mail kontakt@lifeismotion.dk eller medbringe den ved første behandling.
Nogle gange kan vi sende regningen direkte til forsikringen, men i andre tilfælde skal du selv lægge ud for behandlingen og selv sørge for at få penge retur.

Er du i tvivl, så ring og spørg – vi hjælper gerne.