Women in Motion holder pause i øjeblikket – Hugo vender tilbage efter nytår med mere træning!! Send en mail for at få besked, når det nye hold starter.

Træning for kvinder hos Life is Motion

Women in Motion er et komplet og effektivt træningshold for kvinder. Vores dygtige osteopat styrer et hold med fokus på alsidighed, hvor du kommer i kontakt med din indre kvindelige kriger.

Holdet er for dig, der ønsker at:

  • Blive stærk og smidig
  • Komme i god form og forbedre din kondition og udholdenhed
  • Få mere selvtillid
  • Tabe dig og få en velformet krop
  • Forbedre din koncentration og koordination

Det er ikke et hold hvor man ligger en time på gulvet og laver balde og mave øvelser. 
Vi kommer omkring alle aspekterne i træningen således at du føler dig stærk, smidig og i god form og har samtidig fokus på at holde dig skade og smertefri.

Træningsprincipperne bliver med dele af det bedste fra forskellige verdener: funktionel træning, redskabs gymnastik, yoga, pilates, almen styrketræning, neurokognitiv træning mm. Det vil blive taget hensyn til skavanker, smerter og individuelle behov.
Hugo´s guruer og inspiration er: Ido Portal, Paul Chek, Marcos Pizzorno og Henrik Rossel.
Vi får måske også mulighed for indimellem, at få besøg og undervisning af vores ”vild med dans” stjerne Martin, som har en baggrund som professionel danser.

Hugo er osteopat og fysioterapeut og har en stor og bred viden omkring kroppen og du kan derfor benytte muligheden for at spørge Hugo omkring, anatomi, fysiologi, kost, biomekanik, træning, skader mm.

Tid og sted:
Ny omgang starter i januar 2019

Mødested er ved fælleshuset i Hallingelille – Hallingebjergvej 1. Vi træner evt. udendørs hvis vejret tillader det.

Pris:

Holdet koster 1500 kr. for alle 12 gange, som betales ved tilmelding. Du har også mulighed for at betale i 2 eller 3 rater. Du får ikke betaling retur ved afbud eller udeblivelse.
Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, kan du få et tilskud på ca. 50 kr. pr. gang – dette udbetales automatisk til din konto.

Tilmelding:

Du tilmelder dig holdet ved at kontakte vores sekretær Louise på mail eller telefon og din tilmelding er gældende, når vi har modtaget din betaling.
Der optages max 10 deltager på holdet, da Hugo lægger meget vægt på at have tid og overskud til at kunne fokusere på den enkeltes behov – så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.
Kontakt også gerne Louise, hvis du vil kontaktes når næste hold starter

JA TAK – JEG VIL GERNE SKRIVES OP TIL DET NYE HOLD