Back in motion er for dig der har rygproblemer, men vil videre i livet. Ryggen er storset involveret i alle former for bevægelse. Hvis det ikke er fordi bevægelsen sker i ryggen, så er det en vigtig medspiller i at skabe base for at andre kropsdele kan bevæge sig frit.
Vi kan tilbyde ryghold, som kan hjælpe dig med at træne hensigtsmæssigt og give inspiration til at komme videre.

Træningen er inspireret fra ”Den Motiverende Rygskole”, og vil bestå af styrke-, udholdenheds- og konditionstræning, hvor der vil blive taget højde for den enkles behov og udfordringer.

Rygholdet er egnet for alle der har ryggener samt for dem som vil forebygge. Øvelserne vil være gulvnære, hvorfor det er vigtigt at du kan komme ned og op fra gulv.
Det vigtigste af alt skal du have lyst til at lære noget omkring dig selv samt være klar på at få sved på panden.

Tid og sted:

Holdet kører i runder af 12 gange – hver tirsdag fra kl. 19 – 20
Nyt omgang starter i januar 2018

Vi mødes på fælleshusets 1. sal i Hallingelille – Hallingebjergvej 1.

Pris:

Holdet koster 1500 kr. for alle 12 gange, som betales ved tilmelding. Du har også mulighed for at betale i 2 eller 3 rater.
Du får ikke betaling retur ved afbud eller udeblivelse.
Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, kan du få et tilskud på ca. 50 kr. pr. gang – dette udbetales automatisk til din konto.

Tilmelding:

Du tilmelder dig holdet ved at kontakte vores sekretær Louise på mail eller telefon og din tilmelding er gældende, når vi har modtaget din betaling.
Der er max plads til 10 personer på holdet, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.