Jeg er sidste skud på stammen, der siden 2015 har haft det privilegium at være en del af det kompetente team hos Life is Motion. Jeg er uddannet fysioterapeut i 2012 og blev færdiguddannet osteopat i 2017.

Da jeg var færdig som fysioterapeut begyndte jeg at arbejde på en privat klinik i Næstved og her mødte jeg Hugo Madsen for første gang. Han og mine daværende kollegaer var med til at præge min videre færd ind i den osteopatiske verden.
At blive uddannet indenfor osteopatien har været med til at gøre at jeg personligt bliver mere tilfredsstillet af mit arbejde med mennesker, da jeg har fået en masse værktøjer til at kunne hjælpe folk. Jeg er typen som altid ønsker at de mennesker jeg møder på min vej har det godt, og det afspejler sig i mit daglige arbejde.. Det vil sige at et knæ er ikke bare et knæ, men en del af en større organisme og derfor foregår min behandling ikke kun lokalt men inddrager hele kroppen og sindet om nødvendigt. For at det kan lade sig gøre kræves der den rette undersøgelse og behandlingsstrategi, hvilket jeg til stadighed forsøger at finjustere for at blive skarpskytte i at finde og behandle årsagen til problemstillingen.

Kroppens evne til at bevæge sig har altid fyldt meget og gør det stadig. Jeg har tidligere været elite sportsdanser med tilknytning til Team Danmark. For mig er der en del fællestræk mellem dansen og osteopatien; akkuratesser, flowet og mestring af teknik for at opnå det bedst mulige resultat og på den måde oplever jeg det som en naturlig videreudvikling hvor de to fag går hånd i hånd og supplerer hinanden. Ved siden af min nuværende profession som behandler, underviser jeg sportspar i standarddans, samt guider dem i hvordan deres krop står stærkest til konkurrencer.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig til et større velbefindende.