Dybest set føler jeg mig som en meget heldig og velsignet mand.
Sammen med min familie har jeg fået bygget et skønt økologisk hamphus med en indbygget klinik i. Det betyder, at jeg har 5 sekunder til arbejde og har tid til at se min familie ret meget.

Jeg elsker mit arbejde som osteopat hvor jeg dagligt møder vidt forskellige mennesker i alle aldre. De allerfleste kan jeg hjælpe, hvilket giver mit arbejde dyb mening.

At hjælpe mennesker til at få det bedre og få mere “lys i øjnene” er en stor drivkraft og derfor gør jeg mig umage hver gang. Det er det der giver mest mening for mig og bedst resultater for alle.

Jeg blev uddannet som fysioterapeut i 1999 og læste osteopati fra 2001-2006. Fik endeligt diplom som osteopat D.O. i 2008 da vi lige skulle bygge et hus og få nogle børn indimellem det hele. Senere har jeg været assisterende lærer på osteopati uddannelsen i knap tre år.

Lyst til at lære, høj faglighed og ordentlig tid til hele behandlinger af hele mennesker karakteriserer nogle af mine grundværdier.

Hvis jeg skal sige noget om osteopati, så handler det for mig grundlæggende om at være en dygtig “menneskehåndværker” eller nærmere en “menneske-instrumentstemmer”. Man kan sige, at jeg hjælper folk med at få det instrument som deres krop repræsenterer til at spille og lyde så godt som muligt. Og jeg elsker velklingende musik.

Osteopati handler også om at genkende bestemte mønstre og vælge de rette behandlingsstrategier derefter. Derfor er det vigtigt, at undersøge og kunne behandle mange systemer i kroppen så man ikke overser noget. Med tiden bliver det lettere pga erfaring.

Endnu en bonus er, at min intelligente hustru arbejder som sekretær og dagligt kan hjælpe os osteopater og patienter i klinikken så alting fungerer.

Slutteligt vil jeg nævne, at klinikken er blevet rigere efter at Hugo og Martin er kommet til. Det er en fornøjelse og berigelse af mit liv og virke at udveksle osteopatisk tankegang og teknikker med dem og vi fungerer godt sammen som et team og hjælper hinanden med at finde frem til de bedste behandlingsstrategier for vores patienter.